סלט הפסטה הדרום מערבי עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. אם יש לכם תירס הקרנל, עגבניות משומר, רוטב פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה דרום מערבי, סלט פסטה דרום מערבי ללא גלוטן, ו סלט פסטה דרום מערבי ממולא פטריות.
הוראות
1
פסטה ריקה מתערבבת לתוך סיר 4 ליטר 2/3 מלא מים רותחים. להרתיח בעדינות חשפו 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובות תיבול, מים קרים, שמן זית, חומץ, כוסברה, רוטב פלפל וכמון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות שמן צמחי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים פסטה; לשטוף עם מים קרים. שייק לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים פסטה, שעועית, עגבניות, תירס, זיתים, פלפל, אבוקדו וגבינה לתערובת תיבול; זורקים בעדינות למעיל. אם תרצה, לשרת על מגש מרופד עלי חסה.