סטרומבולי איטלקי
Stromboli האיטלקי לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 387 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, גבינת צ'דר, סלמי וגבינת פרמזן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: סטרומבולי קל (סטרומבולי איטלקי) , סטרומבולי איטלקי וסטרומבולי איטלקי .
הוראות
פורסים את הבצק על משטח מקומח קלות. טפח לתוך 14 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן; מפזרים גבינות מוצרלה וצ'דר עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
שכבה עם סלמי, בשר חזיר ופימיינטוס.
מגלגלים בצורה הדוקה בסגנון ג'לי רול, החל מהצד הקצר; לצבוט תפר כדי לאטום.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת.
מברישים בחמאה; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת 5 דקות.
מגישים חם. מקררים שאריות.