סלט פסטה ים תיכוני
סלט פסטה ים תיכוני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קשת שלוש גבינה טורטליני, אספרגוס ספירס, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.
הוראות
לבשל פסטה ב 1 ליטר מים רותחים 6 דקות, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים אספרגוס למים רותחים, ומבשלים 1 דקה.
מסננים במסננת, ולשטוף עם מים קרים עד מקורר.
בעוד פסטה ואספרגוס מבשלים, משלבים פלפלים קלויים ו-7 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
להוסיף טורטליני ואספרגוס; לזרוק בעדינות.
פרושוטו (pro-SHOO-toh), הידוע גם בשם פרמה חזיר, הוא חזיר מלח נרפא כי הוא בדרך כלל פרוס דק נאכל לעתים קרובות גלם או מבושל קלות, מה שהופך אותו מושלם לשימוש מתכונים בישול מהיר. פרושוטו קטן מציע אגרוף חזק של טעם בצלחת זו, אז אתה רק צריך להשתמש בכמות קטנה.