סלט פסטה ליים ותירס
סלט פסטה ליים ותירס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, פסטה רוטיני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את גרידת הסיד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. נסו פסטת פסטו טעימה עם מרסלה עוף, סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, ו סלט תירס מתוק צ'ילי ליים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הרוטיני ומחזירים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מערבבים פנימה את התירס, גרידת הליים ומיץ הליים. מתבלים בפלפל קאיין, מלח ופלפל. ממשיכים לבשל עד תירס מחומם דרך ומכרז. זורקים פסטה עם תערובת התירס וגבינת הצ ' דר.
מגישים חם, או מכסים ומכניסים למקרר ומגישים כסלט קר.