סלט פסטה עוף אלפרדו
סלט פסטה עוף אלפרדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 478 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם עגבניות רומא, לבבות ארטישוק, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו סלט פסטה עוף אלפרדו, פסטה עוף אלפרדו פסטו, ו פסטה עוף אלפרדו פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה עוף על מחבת צלייה; העונה עם תיבול איטלקי,
מבשלים עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). להפריש להתקרר לחלוטין.
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 10 דקות; לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת עד מגניב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הפסטה rotelle לרתיחה עד רך עדיין המשרד לנשוך, כ 8 דקות; לנקז. יש לשטוף את הפסטה במים קרים עד מקורר; לנקז.
מערבבים עוף, בייקון, פסטה, מלפפון, עגבניות, זיתים שחורים, לבבות ארטישוק ובצל ירוק בקערה גדולה.
יוצקים חומץ ורוטב אלפרדו על תערובת הפסטה; מערבבים לשלב.
מכסים את הקערה בניילון נצמד. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.