סלט פסטה עוף פרג
סלט פסטה עוף פרג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, מלפפון, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט פסטה עוף עם רוטב פרג, סלט פסטה עוף עם ענבים ורוטב פרג, ו תותים וסלט פסטה עוף עם רוטב פרג # SundaySupper.
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה; שמן קל את הגריל.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות.
בעוד הפסטה מתבשלת, הגריל את חצאי חזה העוף עד שהבשר כבר לא ורוד באמצע והמיצים רצים ברורים, 5 עד 8 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חזה עוף צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C). לאפשר לנוח במשך כ 5 דקות, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס; להתחמם.
בקערת סלט גדולה, לזרוק קלות יחד את העוף בגריל, לינגוויני מבושל חם, רומיין, פלפל ירוק, בצל אדום, ומלפפון.
בקערה נפרדת, להקציף יחד שמן זעפרן, חומץ סיידר, סוכר, זרעי פרג, אבקת חרדל יבש, בצל ירוק עד חלק ובאופן שווה מעורבב.
יוצקים את הרוטב על הסלט כדי לשרת.