סלט פסטה עניבת פרפר לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.02 $ למנה. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. 1166 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סוכר, פסטה פפיון, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96%. הציון הזה סופר. מתכונים דומים: סלט פסטה פפיון, סלט פסטה פפיון וסלט פסטה פפיון.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הפסטה לסיר גדול של מי מלח רותחים. כוונו טיימר ומבשלים את הפסטה 3 דקות פחות ממה שכתוב בגב הקופסה. כשהטיימר כבה, מוסיפים את האדמה והגזר ומבשלים עוד 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לרתיחה עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(מתוך התרמילים)
1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
(מתוך התרמילים)
1 כוס עגבניות ענבים, חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
גב שומן חזיר
3
מסננים את הפסטה והירקות במסננת בכיור. שוטפים היטב מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. הקפידו לנקז את כל הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מוסיפים את תערובת הפסטה לקערה הגדולה יחד עם הגבינה המגוררת ועגבניות השרי.