סלט פסטה פירותי לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 259 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 64 סנט למנה , תקבלו ארוחה בסגנון המשרתת 14. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מיץ לימון, דובדבני מרסקינו, נתחי אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סלט עוף בקארי פירותי , סלט אפרסק, חזיר ופטה עם רוטב שמן זית פירותי ופרפה יוגורט פירותי .
הוראות
1
מסננים את האננס, שומרים 3 כפות מיץ בסיר. מניחים את האננס בצד. למיץ, מוסיפים ביצים, מיץ לימון, סוכר, חמאה ומלח; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד שמסמיך. מצננים לטמפרטורת החדר. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום