סלט פסטה פפרונטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, פטרוזיליה, chèvre, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Peperonata, Peperonata, ו Peperonata (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 1/4 כוס שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים פלפל ואת המרכיבים הבאים 5, ו לטגן 5 עד 6 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד פלפל הוא נבול מעט.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
3
העברת תערובת לקערה גדולה, הזמנת נוזל במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים חומץ, מפחיתים בחצי, ושופכים על פלפל ובצל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים צלפים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. לשטוף, לנקז, ולזרוק עם הנותרים 1 כפית שמן זית. לזרוק פסטה עם פלפלים ושאר החומרים.