אם יש לך פסטה מסולסלת, פרמזן, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל, סלט פסטה קיסר, ו סלט פסטה קיסר.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה עד רק מכרז, על 10 דקות, או כמו תווית החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בזמן שפסטה מתבשלת, מערבבים שום, אנשובי, מיץ לימון, מיונז, שמן זית ו 3/4 כפית. מלח בבלנדר תערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מסננים פסטה. לזרוק עם חצי רוטב ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לזרוק עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
5
לזרוק חסה עם נשאר ההלבשה ולחלק בין 4 קערות רדודות. סלט פסטה כפית על חסה, מפזרים בזיליקום, אם תרצה, ומגישים.