קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלט פרמזן ברוקולי וכרובית

סלט פרמזן ברוקולי וכרובית
סלט פרמזן ברוקולי וכרובית היא מנה עיקרית שמגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 341 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרמזן, מלח כשר, עלי תרד קלות ועוד מספר מצרכים להכנת היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67%. נסו שרימפס פרמזן לימון עם ברוקולי וכרובית, גראטן פרמזן ברוקולי קלוי וכרובית, ופרמז'ן ברוקולי ופרמז'ן בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את הברוקולי והכרובית בקערה גדולה. לזרוק עם הביצים הטרופות לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הפרמזן במגש גדול או בתבנית אפייה ומטגנים את הירקות בגבינה, לוחצים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
יוצקים שמן זית במחבת כבדה גדולה עד שעומק שמן הזית הוא 1/4 אינץ', בערך 1/2 כוס תלוי בגודל המחבת שלך. מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים בזהירות את הירקות מצופים פרמזן. אין להעמיס את המחבת. מבשלים בקבוצות, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
נותנים לירקות להתבשל עד שנוצר קרום, כ-3 דקות לכל צד. הופכים את הירקות רק כשהם משתחררים בקלות מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים את התרד בקערה גדולה. בקערה קטנה, טורפים יחד את גרידת הלימון, מיץ הלימון, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מטפטפים את התרד בוויניגרט ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מוסיפים את הירקות מצופים פרמזן. לזרוק ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "