סלט קארי הודו חם
המתכון סלט קארי הודו חם יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו צ'אטני משמש-לימון, קאיין, אורז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סלט הודו קארי, סלט הודו קארי, ו סלט הודו קארי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה, מערבבים שמן, בצל, זנגביל ושום עד בצל הוא צולע, על 8 דקות.
מוסיפים אבקת קארי, כמון, קאיין; מערבבים עד התבלינים הם ריחניים, על 1 דקה.
מוסיפים 3 מרק כוסות ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
צור תערובת קציצה טורקיה לתוך כדורי 1 אינץ ' ושחרר, כפי שנוצר, לתוך מרק רותח. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה עד כדורי בשר הם כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 6 עד 8 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור ומרק 1/3 כוס.
מוסיפים למחבת, ערבוב עד רוטב שחין, על 2 דקות.
תלולית אורז על צלחות ארוחת ערב; להקיף עם תרד, כדורי בשר כפית ורוטב על אורז ותרד.
מוסיפים צ ' אטני ויוגורט לפי הטעם.
תערובת כדורי בשר הודו. בקערה, לערבב 1 ק " ג הקרקע טורקיה רזה, 1 ביצה גדולה, 1/4 כוס פירורי לחם יבשים בסדר, 1 כפית כוסברה טחון, 1/3 כוס בצל קצוץ, ו 1 כפית מלח עד מעורבב היטב.