סלט קינואה עוף מנגו
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, זיתים kalamatan, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סלט קינואה מנגו, ו סלט קינואן אדום ומנגו (מתכונים דומים).
הוראות
קוק קינואה על פי הוראות החבילה. כאשר נעשה בישול, להעביר אותו לקערה גדולה ולזרוק עם מזלג.
בואו מגניב במשך 30 דקות בערך זורק כל 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי, עוף, מנגו, גזר, זיתים, פלפלים אדומים קלויים, פרמזן וגבינת פטה לקינואה, ערבוב combine.To הפוך ההלבשה, שמן מקום, לימון, מלח ופלפל לתוך צנצנת מייסון עם מכסה. סגור מכסה ולנער במשך 30 שניות בערך עד משולב היטב.
יוצקים מעל קינואה ומערבבים לשלב. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מגישים טמפרטורת חדר או מקורר.