סלט קינואה עם צנוניות כבושות ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט קינואה עם צנוניות כבושות ו Fetan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לך מלפפון - חצי לאורך, שעועית, פטרוזיליה עלים שטוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אפונה לירות סלט עם צנוניות בצל כבוש, סלט סלק קלוי עם צנון כבוש ונשר, ו סלט אפונה עם צנוניות ופטה.
הוראות
בסיר קטן, להביא את חומץ היין האדום לרתיחה עם הסוכר.
הסר מהחום והוסף את פרוסות הצנון.
בואו לעמוד עד מגניב, על 1 שעה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, blanch את השעועית הירוקה עד שהם פריך במכרז, על 3 דקות.
מסננים ושוטפים את השעועית מתחת למים קרים עד לקרר. ללטף את השעועית יבש לחתוך אותם לאורכים 1 1/2 אינץ'.
בסיר בינוני, להביא 1 3/4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את הקינואה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שכל המים נספגים, כ -12 דקות. לחשוף ולתת לעמוד עד מגניב, על 10 דקות.
בקערה בינונית, לזרוק את המלפפון עם 1/2 כף שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. בקערה גדולה, לזרוק את הקינואה עם פטרוזיליה, מיץ לימון ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית; העונה עם מלח ופלפל.
מסננים את הצנון ומוסיפים אותם לקינואה, יחד עם השעועית, המלפפון והפטה. לזרוק היטב לשרת.