סלט קיץ עם רוטב אנשובי
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט ירקות ותפוחי אדמה קיץ עם רוטב אנשובי, רוטב לסלט אנשובי, ו סלט רומיין עם רוטב אנשובי.
הוראות
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה. מבשלים את השעועית במשך 4 דקות, כך שעדיין יש להם מחנק קל, ואז לגרוף החוצה עם כפית מחוררת לתוך מסננת להתקרר במהירות עם מים קרים. להטות את תפוחי האדמה למחבת, להוסיף את הביצים ומבשלים הכל במשך 8 דקות. הרם את הביצים, ואז להשאיר להתקרר בעוד תפוחי האדמה מבשלים 2 דקות יותר עד מכרז.
עבור ההלבשה, מחית את אנשובי עם הצד של סכין, ולאחר מכן לערבב עם חומץ ושמן זית בקערה גדולה. מערבבים את השעועית, תפוחי אדמה, זיתים ועגבניות. לקלף ולחצות את הביצים.
שים את העלים לתוך קערה גדולה, להוסיף את תערובת תפוחי אדמה וביצים, ולאחר מכן לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.