זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט ירקות ותפוחי אדמה קיץ עם רוטב אנשובי, רוטב לסלט אנשובי, ו סלט רומיין עם רוטב אנשובי.
הוראות
1
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה. מבשלים את השעועית במשך 4 דקות, כך שעדיין יש להם מחנק קל, ואז לגרוף החוצה עם כפית מחוררת לתוך מסננת להתקרר במהירות עם מים קרים. להטות את תפוחי האדמה למחבת, להוסיף את הביצים ומבשלים הכל במשך 8 דקות. הרם את הביצים, ואז להשאיר להתקרר בעוד תפוחי האדמה מבשלים 2 דקות יותר עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
עבור ההלבשה, מחית את אנשובי עם הצד של סכין, ולאחר מכן לערבב עם חומץ ושמן זית בקערה גדולה. מערבבים את השעועית, תפוחי אדמה, זיתים ועגבניות. לקלף ולחצות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.