סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלט קפרזה עם מוצרלן ביתי. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו סלט קפרזה של מלון ומוצרלה, סלט קפרזה מוצרלה מעושן, ו סלט קינואה קפרזה מוצרלה מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים ליטר מים לרתיחה. בקערה גדולה, לשבור את גבינת מוצרלה לחתיכות קטנות. מעילים את הקערית עם 1 כף מלח, ומניחים בצד. בקערה גדולה אחרת, מוסיפים את המלח הנותר לגלון השני של המים יחד עם קרח רב ככל שהוא יכול להחזיק.
זה המקום שבו זה נהיה קצת מסובך. שופכים בזהירות את המים החמים על הגבינה המלוחה. כמו קרדים מתחילים להמיס, בזהירות לבחוש עם כף עץ או מרית במשך 1 דקה. השקיעו את שתי הידיים במי הקרח כל עוד אתם יכולים לעמוד בזה, כי אתם עומדים למתוח את המוצרלה במים חמים. כדי להגן על הידיים שלך, אתה יכול ללבוש כפפות גומי אם תרצה בכך.
הגבינה תשקע בתחתית הקערה, ובשלב זה עליכם לעבוד במהירות או להסתכן בבישול יתר של הגבינה והיא תהפוך לגומי. טובלים את הידיים במים החמים ומתחילים למתוח את המוצרלה. על ידי מתיחת הגבינה, אתה מבטיח שכל הגבינה נמסה לחלוטין. יוצרים את המוצרלה לכדורים בגודל עגבניות, ואז משליכים את המוצרלה למי הקרח להתייצבות.
פורסים את המוצרלה בפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. על מגש הגשה מסדרים פרוסות מוצרלה ועגבניות, לסירוגין וחופפים מעט. למעלה עם בזיליקום.
מזלפים שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
עוטפים היטב את כדורי המוצרלה שנותרו בניילון ומאחסנים במקרר עד שבוע.