קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית

סלט קפרזה עם מוצרלה ביתית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלט קפרזה עם מוצרלן ביתי. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומא, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 72%. נסו סלט קפרזה של מלון ומוצרלה, סלט קפרזה מוצרלה מעושן, ו סלט קינואה קפרזה מוצרלה מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים ליטר מים לרתיחה. בקערה גדולה, לשבור את גבינת מוצרלה לחתיכות קטנות. מעילים את הקערית עם 1 כף מלח, ומניחים בצד. בקערה גדולה אחרת, מוסיפים את המלח הנותר לגלון השני של המים יחד עם קרח רב ככל שהוא יכול להחזיק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
זה המקום שבו זה נהיה קצת מסובך. שופכים בזהירות את המים החמים על הגבינה המלוחה. כמו קרדים מתחילים להמיס, בזהירות לבחוש עם כף עץ או מרית במשך 1 דקה. השקיעו את שתי הידיים במי הקרח כל עוד אתם יכולים לעמוד בזה, כי אתם עומדים למתוח את המוצרלה במים חמים. כדי להגן על הידיים שלך, אתה יכול ללבוש כפפות גומי אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
הגבינה תשקע בתחתית הקערה, ובשלב זה עליכם לעבוד במהירות או להסתכן בבישול יתר של הגבינה והיא תהפוך לגומי. טובלים את הידיים במים החמים ומתחילים למתוח את המוצרלה. על ידי מתיחת הגבינה, אתה מבטיח שכל הגבינה נמסה לחלוטין. יוצרים את המוצרלה לכדורים בגודל עגבניות, ואז משליכים את המוצרלה למי הקרח להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
פורסים את המוצרלה בפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. על מגש הגשה מסדרים פרוסות מוצרלה ועגבניות, לסירוגין וחופפים מעט. למעלה עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מזלפים שמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
עוטפים היטב את כדורי המוצרלה שנותרו בניילון ומאחסנים במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
בוקונצ ' יניבוקונצ ' יני
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו