סלט קרגמנטו ושעועית ירוקה עם רוטב צ'ימיצ'ורי
Cargamanto וסלט שעועית ירוקה עם רוטב Chimichurri יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו צלעות סלרי, שעועית ארגמנטו, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו סלט שעועית ירוקה עם רוטב סלסה, סלט שעועית ירוקה עם רוטב שמנת, ו סלט שעועית ירוקה עם רוטב גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שעועית cargamanto עם מים על ידי 2 אינץ ' בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להרתיח 1 דקה.
הסר מהחום ומכסה, ואז להשרות 1 שעה.
להחזיר שעועית cargamanto סחוט לסיר ולהוסיף 8 כוסות מים 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה, ואז שעועית מבושלת, מכוסה חלקית, עד מכרז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
טחון ומחית שום למשחה עם 1/2 כפית מלח, ולאחר מכן לטאטא יחד עם מיץ לימון ושמן בקערה גדולה.
מסננים cargamanto שעועית היטב ולהוסיף רוטב בעוד עדיין חם, משליך למעיל. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד רק במכרז, 4 עד 6 דקות.
לנקז, ולאחר מכן לצלול לתוך אמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
מסננים שעועית יבש לטפוח, ולאחר מכן מערבבים לתוך cargamanto שעועית עם סלרי ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בטמפרטורת החדר.
* שעועית cargamanto מיובשת זמינים בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. במקום להשתמש בשיטה להשרות מהיר, אתה יכול להשרות שעועית יבשה (ללא חימום) לילה. * סלט שעועית הוא אכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה.