קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

סלט קרגמנטו ושעועית ירוקה עם רוטב צ'ימיצ'ורי

סלט קרגמנטו ושעועית ירוקה עם רוטב צ'ימיצ'ורי
Cargamanto וסלט שעועית ירוקה עם רוטב Chimichurri יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו צלעות סלרי, שעועית ארגמנטו, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו סלט שעועית ירוקה עם רוטב סלסה, סלט שעועית ירוקה עם רוטב שמנת, ו סלט שעועית ירוקה עם רוטב גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים שעועית cargamanto עם מים על ידי 2 אינץ ' בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מהחום ומכסה, ואז להשרות 1 שעה.
3
ניקוז, השלכת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
להחזיר שעועית cargamanto סחוט לסיר ולהוסיף 8 כוסות מים 1/2 מלח כפית. מביאים לרתיחה, ואז שעועית מבושלת, מכוסה חלקית, עד מכרז, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
טחון ומחית שום למשחה עם 1/2 כפית מלח, ולאחר מכן לטאטא יחד עם מיץ לימון ושמן בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בשר טחוןבשר טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים cargamanto שעועית היטב ולהוסיף רוטב בעוד עדיין חם, משליך למעיל. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד רק במכרז, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לנקז, ולאחר מכן לצלול לתוך אמבט קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
מסננים שעועית יבש לטפוח, ולאחר מכן מערבבים לתוך cargamanto שעועית עם סלרי ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1
* שעועית cargamanto מיובשת זמינים בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. במקום להשתמש בשיטה להשרות מהיר, אתה יכול להשרות שעועית יבשה (ללא חימום) לילה. * סלט שעועית הוא אכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה