תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Radicchio וסלט ארוגולה עם תאריכים, אגוזי לוז, ו Fetan. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, חומץ בלסמי, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארוגולן ורדיקיו עם פאטן ותאריכים, איור, שעועית ירוקה וסלט רדיקיו עם אגוזי לוז, ו סלט תפוז דם וקנדיקיו עם אגוזי לוז ופרמזן מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים אגוזי לוז על גיליון הכנת; טוסט עד ריחני ועורלהתחיל לפצח, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוצים
3
בואו coolbriefly. גלישת אגוזי לוז במגבת מטבח; לשפשף בזריזות כדי להסיר כמה שיותר עור aspossible. קוצצים אגוזי לוז גס; להגדיר aside.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן מיכל אטום לטמפרטורת החדר.