סלט רדיקיו עם הדרים, תמרים, שקדים וגבינת פרמזן
אם יש לכם תפוזי טבור, אשכוליות, רדיקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט סלרי עם תמרים, שקדים ופרמזן, סלט כרוב עם תאריכים, פרמזן ושקדים, ו סלט כרוב חם עם בייקון, תמרים, שקדים, שאלוט פריך ופרמזן-נערה איווה אוכלת (מתכונים דומים).
הוראות
בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לשלב רסק שום, פלפל, חומץ בלסמי, ושמן זית. צנצנת קאפ ולנער במרץ עד ההלבשה הוא emulsified.
עם סכין קטנה וחדה, קצוות חתוכים של אשכוליות ותפוזים. עבודה עם 1 פירות בכל פעם, להגדיר אותו לחתוך את הצד על קרש חיתוך. בעקבות עקומה של פירות עם סכין, לחתוך את הקליפה ואת החיקוי הלבן.
חותכים בין ממברנות פנימיות ופירות כדי לשחרר קטעים; לשים אותם בקערה גדולה. להשליך ממברנות לקלף.
יוצקים את מיצים (או פשוט לשפוך לתוך כוס ולשתות) כדי למנוע סלט מקבל רטוב.
דק חותך תאריכים ומוסיפים לקערה יחד עם radicchio, 1/2 שבבי פרמזן כוס, ו 1/4 שקדים כוס.
יוצקים רוטב על סלט; לזרוק ביסודיות מעיל. הפוך סלט על מגש גדול או לתוך קערה העליון עם הנותרים 1/2 פרמזן כוס ושקדים 1/2 כוס.