סלט ריבס
ניתן להכין את המתכון לסלט ריבס תוך כ-15 דקות . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 80 סנט למנה . מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לכם סלרי, אגוזים, קליפת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 29% . מתכונים דומים: סלט ריבס אביבי , סלט ריבס מרענן וסלט סלק וריבס .
הוראות
מבשלים בסיר ריבס, 1/2 כוס מים וסוכר עד שנוצר רוטב, כ-8 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים ג'לטין ומערבבים עד להמסה.
מוסיפים קליפת תפוז, סלרי, אגוזים אם רוצים ושאר המים; לערבב היטב.
יוצקים לתבנית משומנת קלות של 4 עד 5-1/2 כוסות. מכסים ומצננים עד להתייצבות.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.