סלט שעועית אדומה וירוקה הוא ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, בצל, חומץ יין אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די טוב. נסו שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, ו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקרוגל סיד בקערה קטנה במשך כ 30 שניות כדי לשחרר שמנים אתריים, ולהניח בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד. הכן סלסה על ידי שילוב עגבניות, בצל, פלפל, מנגו, פטרוזיליה, פלפל סראנו ושום. כאשר הסיד הוא פשוט מקורר מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לשניים, להסיר את כל הזרעים ולסחוט את מיץ הסיד לתוך סלסה. מתבלים עם מלח ופלפל, מערבבים לשלב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל סראנו
פלפל
מיץ ליים
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
מנגו
בצל
סלסה
זרעים
ליים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
2
Blanch השעועית הירוקה במשך כ 2 דקות במים מומלחים, לנקז ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
3
הכן את התחבושת. דרך פתיחת הזנה של בלנדר פועל להוסיף, 1 בכל פעם, חומץ יין אורז, זנגביל הקרקע, שום ופטרוזיליה עד צורות משחה חלקה. השארת הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי דרך פתח ההזנה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
חומץ אורז
אבקת ג ' ינג ' ר
שמן זית
פטרוזיליה
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מקפלים בעדינות את השעועית הירוקה המקוררת עם סלסה, צנוניות, עגבניות ובצל אדום. השתמש מספיק של ההלבשה כדי מעיל, אבל לא מרגיש מחויב להשתמש בכל ההלבשה. אתה יכול להגיש את שאר הרוטב בצד.