סלט שעורה אביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט שעורה באביב. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, שמן זית, לקלף ומיץ מלימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. נסו סיידר טריקל חם Ham Hock סלט שעורה האביב עם לחמניות Rumpy, ריזוטו שעורה אביב, ו מרק עוף ושעורה אביב (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 1-1 / 2 qt. (6 כוסות) מים מלוחים להרתיח בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעורה; להחזיר מים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 45 דקות. או עד שעורה מכרז.
ניקוז; מגניב. מכסים ומקררים עד 4 ימים.
מקציפים תערובת ההלבשה, מיץ לימון, חומץ ושמן בקערה גדולה עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
חותכים אספרגוס לאורכים 1 אינץ'.
מוסיפים לתערובת שעורה יחד עם אפונה וקליפת לימון; מערבבים קלות.