סלט שעורה עם אספרגוס וארוגולה
סלט שעורה עם אספרגוס וארוגולה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 206 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, בצל, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו שעורה-סלט סלמון עם ויניגרט ארוגולה, שעורה פטריות וסלט אספרגוס קלוי, ו אספרגוס-שעועית סלט מעל ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס; להשליך.
חותכים אספרגוס לחתיכות 2 אינץ'.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה במחבת nonstick גדולה.
הוסף אספרגוס; לבשל 1 דקה או עד ירוק בהיר פריך-מכרז.
מסננים ולצלול לתוך מי קרח; לנקז.
לבשל שעורה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד שעורה מבשלת, לשלב שמן זית הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
לנקז שעורה. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז.
מערבבים אספרגוס, שעורה, ארוגולה, והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
להוסיף רוטב; לזרוק בעדינות מעיל.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.