סלט תפוזים ופטריות חם
. גשו לסופר וקנו תפוזים, בייקון, רדיקיו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פטריות חם, סלט פטריות חם, ו סלט פטריות חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
הסר, להתפורר ולהניח בצד. שמור שומן בייקון.
להקציף יחד 1/4 כוס שומן בייקון, מיץ תפוזים, שאלוט, שמן זית וחומץ.
בקערה גדולה, לשלב את התרד ואת רדיקיו.
חום 2 כפות שמורות טיפות בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות שיטאקי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים פטריות צדפות ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מוסיפים לירוקים וזורקים.
יוצקים רוטב לאותו מחבת ומרתיחים 2 דקות.
מוסיפים בייקון, מקטעים כתומים ואגוזי לוז קצוצים. לזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקשטים סלט עם פטריות אנוקי ומגישים.