קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה אמיש

סלט תפוחי אדמה אמיש
סלט תפוחי אדמה של אמיש עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 104 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם חומץ תפוחים, ביצים, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אמיש, סלט תפוחי אדמה אמיש, ו אמיש תפוחי אדמה לחמניות.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 20 דקות, או עד פירסינג בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומניחים בצד להתקרר.
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מקציפים בסיר 2 ביצים, סוכר, עמילן תירס ומלח. מערבבים פנימה את החומץ, החלב והחרדל. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר, עד להסמכה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה. מקררים עד להתקררות ואז מערבבים פנימה את המיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מקלפים את תפוחי האדמה אם רוצים, וחותכים לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מניחים בקערה גדולה, וזורקים עם הבצל, הסלרי, הגזר, זרעי הסלרי והביצים הקשות. בעדינות לקפל את ההלבשה. מקררים עד להגשה. אני באופן אישי אוהב את זה לשבת לפחות יום לפני ההגשה כדי לתת לטעמים להתמזג, אבל אתה יכול להגיש אותו ברגע שהוא צונן.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון