סלט תפוחי אדמה בערווה
סלט תפוחי אדמה אפוי נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך פלפל, שמפניה חומץ, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה בערווה, סלט תפוחי אדמה בערווה, ו Herbed סלט תפוחי אדמה חדש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מלא במים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סכין קילוף יכול בקלות להיות מוכנס לתוך תפוחי האדמה, על 12 עד 14 דקות. בינתיים, לטאטא את השמן, שאלוט, חומץ, חרדל, 1 כפית מלח נמדד, ואת הפלפל הנמדד בקערה גדולה, לא מגיבה ולהניח בצד.כאשר תפוחי האדמה מוכנים, לנקז אותם, להעביר גיליון אפייה rimmed, ולהתפשט לשכבה אפילו. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, על 20 דקות. חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/2 אינץ סיבובים ומניחים בקערה עם ההלבשה.
מוסיפים את עשבי תיבול ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח בעדינות לזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.