סלט תפוחי אדמה עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו סלט תפוחי אדמה עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה, ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה פינגרלינג עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה, ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ', ואז מבשלים עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות. (תפוחי אדמה ימשיכו לבשל לאחר ניקוז; לא לבשל יתר על המידה או שהם יתפרקו.)
מסננים תפוחי אדמה ולשטוף מתחת למים קרים עד מקורר מעט. חצי לאורכו ובעוד חם עדיין לזרוק בעדינות עם 1 כף חומץ. תפוחי אדמה מגניבים לטמפרטורת החדר, ואז מתבלים במלח ופלפל.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, גס לקצוץ jalapeños ואת הדופק במעבד מזון עם כוסברה, שאלוט, שום, שמן, הנותרים 3 כפות חומץ עד קצוץ דק.
לזרוק תפוחי אדמה עם סלסה.
* אנחנו לקרר את תפוחי האדמה לפני לזרוק אותם עם סלסה כך עשבי תיבול לא discolor.* סלסה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.