קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

סלט תפוחי אדמה עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה

סלט תפוחי אדמה עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו סלט תפוחי אדמה עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה, ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה פינגרלינג עם סלסה ירוק צ'ילה-כוסברה, ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים תפוחי אדמה במים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ', ואז מבשלים עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות. (תפוחי אדמה ימשיכו לבשל לאחר ניקוז; לא לבשל יתר על המידה או שהם יתפרקו.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
2
מסננים תפוחי אדמה ולשטוף מתחת למים קרים עד מקורר מעט. חצי לאורכו ובעוד חם עדיין לזרוק בעדינות עם 1 כף חומץ. תפוחי אדמה מגניבים לטמפרטורת החדר, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חומץחומץ
מיםמים
3
בעוד תפוחי אדמה לבשל, גס לקצוץ jalapeños ואת הדופק במעבד מזון עם כוסברה, שאלוט, שום, שמן, הנותרים 3 כפות חומץ עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
תפוח אדמהתפוח אדמה
שאלותשאלות
חומץחומץ
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
לזרוק תפוחי אדמה עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלסהסלסה
1
* אנחנו לקרר את תפוחי האדמה לפני לזרוק אותם עם סלסה כך עשבי תיבול לא discolor.* סלסה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עשבי תיבולעשבי תיבול
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.