סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלסה ורדה
מתכון סלט תפוחי אדמה עם שעועית ירוקה וסלסה ורדה יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 208 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות מקסיקנית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה סלסה ורדה, סלט עוף תפוחי אדמה קלוי עם סלסה ורדה, ו שעועית וסלסה ורדה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את שמן הזית עם עירית, פטרוזיליה, מנטה, גרידת לימון, מיץ לימון ושום ומתבלים במלח.
תנו לסלסה ורדה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה עם מים קרים, להוסיף קמצוץ גדול של מלח ולהביא לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה על חום גבוה בינוני עד רק רך, על 8 דקות; לנקז ולהחזיר אותם לסיר.
מוסיפים 1 כף החמאה וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד פריך, 4 דקות; ניקוז. להחזיר את השעועית לסיר ומערבבים את הנותרים 1 כף חמאה. מתבלים במלח.
מוסיפים חצי מהסלסה ורדה לתפוחי האדמה וחצי מהשעועית, תוך ערבוב למעיל.
מעבירים את השעועית לקערת הגשה. למעלה עם תפוחי האדמה, מקשטים עם פריחת הכוורת ומגישים מיד.