קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

סלט תפוחי אורז בר

סלט תפוחי אורז בר
סלט תפוחי אורז פראי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההנאות שלך. המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו מגיש 2 ומחיר 99 סנט למנה . מנה אחת מכילה 136 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חרדל דיז'ון, אורז, גרעיני חמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תפוחי אורז בר , סלט אורז פראי שקדים ותפוחים , ואורז בר תפוח-חמוציות .

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את אורז הבר, התפוח, הסלרי, הדומדמניות וגרעיני החמנייה. בקערה אחרת, טורפים את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
דומדמניותדומדמניות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מטפטפים על תערובת האורז; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.