סלט תפוחי האדמה הישן והטוב של אמא שלי
סלט תפוחי האדמה הישן והטוב של אמא שלי דורש בערך 2 שעות אם יש לכם תפוחי אדמה, מיונז, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל תפוחי אדמה ממש טוב, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו האורז הספרדי של אמא.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים ומרתיחים על חום בינוני-נמוך עד במכרז, על 12 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, ומניחים במקרר להתקרר.
מניחים את הביצים בסיר של מים קרים על חום בינוני, ומביאים לרתיחה מלאה. כבה את החום, לכסות את המחבת, ולאפשר לביצים לשבת במים החמים במשך כ -15 דקות. לקרר את הביצים ביסודיות תחת מים זורמים קרים להפגיז אותם. קוצצים את הביצים המקוררות ומניחים אותן בקערת סלט גדולה.
מערבבים את הבצל, חמוצים מתוקים, ומיונז לתוך הביצים, ולתת לתערובת להתקרר במקרר לפחות l / 2 שעה כדי למזג את הטעמים.
מערבבים את תפוחי האדמה הקצוצים הצוננים, ומקררים לפחות 1/2 שעה.