סלט תרד חם עם בשר חזיר Milanese
סלט תרד חם עם ממילאנו חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תרד תינוק, פתיתי פלפל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר Milanese עם תרד מוקרם, סלט תרד עם חזיר מטוגן מוקפץ & ויניגרט ג'ינג'ר חם, ו חזיר Milanese עם ארוגולה, שומר, סלט פרמזן.
הוראות
הכן את החזיר: פאונד הבשר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף עם מחבת כבדה או פטיש עד דק. לפצח את הביצה לתוך קערה רדודה ולהוסיף מגע של מים קרים; להקציף כדי להתמזג.
שים את הקמח בקערה רדודה נפרדת.
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן בקערה שלישית; מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פרוסת חזיר בקמח, ואז הביצה, ואז תערובת פירורי הלחם, פונים למעיל.
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מניחים בצד.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הסר מהחום והוסף את פרוסות החזיר בשכבה אחת. חזור לחום ומבשל עד חום זהוב, על 3 דקות.
הוסף את הנותרים 2 כפות שמן צמחי ולהפוך את החזיר; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, או עד מבושל דרך.
להעביר מגבות נייר לניקוז; לחתוך לרצועות.
הפוך את הסלט: למחוק את המחבת.
מוסיפים את שמן הזית והעגבניות ומגבירים את החום לגבוה. מתבלים במלח, מוסיפים את פתיתי הפלפל האדומים ומבשלים עד שלפוחית העגבניות, 1 עד 2 דקות; מערבבים את הבזיליקום ומיץ לימון.
מניחים חצי מהתרד בקערה בינונית.
יוצקים את העגבניות וכל מיצי פאן על התרד וזורקים לנבול מעט; טעם לתיבול. לזרוק עם התרד שנותר. מחלקים בין צלחות העליון עם חזיר.