סלט תרד טרי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, רוטב ווסטרשייר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תרד טרי בקיץ, סלט תרד טרי ופירותי, ו תרד טרי וסלט תות.
הוראות
1
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב סוכר, חומץ, שמן, רוטב ווסטרשייר, קטשופ ובצל, ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
4
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה גדולה, לזרוק יחד את התרד, ערמוני מים, בייקון וביצים.