קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

סלטימבוקה עגל

סלטימבוקה עגל
בשר עגל Saltimbocca עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, תרד נבול, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלטימבוקה עגל, סלטימבוקה עגל, ו סלטימבוקה עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור התרד, ולאחר מכן להפריש לנקז היטב וקריר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2
שמן חום מעל חום בינוני במחבת סאוט, אבק קציצות עגל עם קמח לנער את כל עודף. לצרוב את העגל משני הצדדים במהירות, רק כדי ציפוי חום. תיזהר לא לבשל עגל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר קציצות לתבנית אפייה ולאפשר להתקרר. (אתה רוצה את תהליך הבישול להפסיק.) לאותו מחבת מוסיפים את החמאה והשום, ומאפשרים לחמאה להמיס ולרחוש לזמן קצר. Deglaze המחבת עם היין הלבן, ולאחר מכן להוסיף את דמי-glace ולאפשר רוטב זה כדי להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הגדר 1 של המתלים בתנור לרמה העליונה ולחמם מראש את התנור ל 325 מעלות F. העליון כל אחד קציצות עגל עם כמה תרד, עלי מרווה, פרוסה של פרושוטו, וגבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
קציצות עגלקציצות עגל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים לתנור על המדף העליון רק מספיק זמן כדי להמיס גבינה וחמים. אל תעזוב יותר מדי זמן. אתה לא רוצה שהעגל יבשל יותר.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינהנמס גבינה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי לסיים את הרוטב, להסיר מן החום לטאטא בחמאה קוביות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
רוטב כפית על צלחת הגשה העליון עם קציצות עגל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מגישים עם אטריות חמאה או ירקות מאודים julienned כליווי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה