קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון אביב וסלט ירקות

סלמון אביב וסלט ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון באביב סלט ירקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 181 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח שולחן, פלפל, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קוב ירקות האביב, סלט ירקות קלוי באביב, ו סלט ירקות טורטליני ואביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 6 אינץ ' מחום. הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים אספרגוס לחתיכות באורך 1 אינץ', ומבשלים עם אפונה הצמד סוכר במים מלוחים רותחים 2 עד 3 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל; מטגן על מתלה משומן קלות במחבת מטאטא 3 עד 4 דקות או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
מסדרים חסה, אדממה, צנוניות, תערובת אספרגוס, וסלמון על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
טפטוף עם רוטב.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו