קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון אטלנטי אפוי איטי עם טבולי מ ' קמח, מדי

סלמון אטלנטי אפוי איטי עם טבולי מ ' קמח, מדי
סלמון אטלנטי אפוי איטי עם טבולי מ ' קמח, מדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, גרידת לימון, עלי נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פילה סלמון אטלנטי צרוב, סלמון אטלנטי עם זיגוג סויה הדרים, ו סלט סלמון אטלנטי W כוסברה & צ'ילי.

הוראות

1
שים את חיטה בולגור בקערה קטנה חסינת חום ויוצקים 1 כוס (240 מ " ל) של המים הרותחים על זה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים באזור חם במשך כ-20 דקות. לאחר 20 דקות, לחשוף ו fluff את החיטה bulgur עם מזלג. אם זה עדיין קשה או לעיס, להוסיף 1/4 כוס (60 מ " ל) מים רותחים, מחדש לכסות, קיטור במשך 5 דקות נוספות. חזור שוב במידת הצורך. אתה רוצה שחיטת הבורגול תהיה רכה ורכה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, לשלב את הצנון, מלפפונים, עגבניות, בצל אדום, מנטה, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טפטוף עם שמן זית ומיץ לימון ולזרוק עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מוסיפים את גרידת הלימון, מלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את חיטה בולגור ומערבבים עד בשילוב טוב. (לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ו / או מיץ לימון במידת הצורך.) הסלט יכול להיות מאוחסן במיכל מכוסה במקרר עד 3 ימים. לטעם הטוב ביותר ומרקם, להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מחממים התנור ל 149° (150°C), ומניחים מתלה באמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
למרוח את תבנית האפייה עם 1 עד 2 כפיות של שמן זית ולמקם את הסלמון, צד העור למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
טפטוף על מחצית השמן הנותר על הסלמון ומפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
אופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד הדג הופך אטום מרגיש מוצק כאשר אתה לוחץ על החלק העבה ביותר. זמן האפייה יהיה תלוי בעובי הפילה. זכור כי גם לאחר הדג יוצא מהתנור, הוא ימשיך לבשל בגלל בישול carryover (שמר על חום).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים את הסלמון מהתנור ומכניסים אותו בשמן שנותר. לסחוט את הלימון חצי על חתיכות הסלמון ולתת לדגים לנוח על תבנית האפייה במשך 5 עד 8 דקות. כדי לשרת, לחלק את טבולי באופן שווה בין ארבע צלחות ארוחת ערב, ומעל כל אחד עם פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.