סלמון אטלנטי אפוי איטי עם טבולי מ ' קמח, מדי
סלמון אטלנטי אפוי איטי עם טבולי מ ' קמח, מדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, גרידת לימון, עלי נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פילה סלמון אטלנטי צרוב, סלמון אטלנטי עם זיגוג סויה הדרים, ו סלט סלמון אטלנטי W כוסברה & צ'ילי.
הוראות
שים את חיטה בולגור בקערה קטנה חסינת חום ויוצקים 1 כוס (240 מ " ל) של המים הרותחים על זה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומניחים באזור חם במשך כ-20 דקות. לאחר 20 דקות, לחשוף ו fluff את החיטה bulgur עם מזלג. אם זה עדיין קשה או לעיס, להוסיף 1/4 כוס (60 מ " ל) מים רותחים, מחדש לכסות, קיטור במשך 5 דקות נוספות. חזור שוב במידת הצורך. אתה רוצה שחיטת הבורגול תהיה רכה ורכה. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב את הצנון, מלפפונים, עגבניות, בצל אדום, מנטה, ופטרוזיליה.
טפטוף עם שמן זית ומיץ לימון ולזרוק עד מצופה שווה.
מוסיפים את גרידת הלימון, מלח ופלפל וזורקים שוב.
מוסיפים את חיטה בולגור ומערבבים עד בשילוב טוב. (לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ו / או מיץ לימון במידת הצורך.) הסלט יכול להיות מאוחסן במיכל מכוסה במקרר עד 3 ימים. לטעם הטוב ביותר ומרקם, להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מחממים התנור ל 149° (150°C), ומניחים מתלה באמצע התנור.
למרוח את תבנית האפייה עם 1 עד 2 כפיות של שמן זית ולמקם את הסלמון, צד העור למטה, על תבנית האפייה.
טפטוף על מחצית השמן הנותר על הסלמון ומפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד הדג הופך אטום מרגיש מוצק כאשר אתה לוחץ על החלק העבה ביותר. זמן האפייה יהיה תלוי בעובי הפילה. זכור כי גם לאחר הדג יוצא מהתנור, הוא ימשיך לבשל בגלל בישול carryover (שמר על חום).
מוציאים את הסלמון מהתנור ומכניסים אותו בשמן שנותר. לסחוט את הלימון חצי על חתיכות הסלמון ולתת לדגים לנוח על תבנית האפייה במשך 5 עד 8 דקות. כדי לשרת, לחלק את טבולי באופן שווה בין ארבע צלחות ארוחת ערב, ומעל כל אחד עם פילה סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.