סלמון אפוי של בליצן עם סלסת פירות קריביים
המתכון סלמון אפוי של בליצן עם סלסאן פירות הקאריביים מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון במרכז אמריקה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך תיבול הקאריביים אידיוט, לקשט: פלחי לימון, סלסה פירות הקאריביים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו האיים הקאריביים ארבע-סלסה פירות, סלמון עם סלסה קריבית, ו קערת סלמון עם מנגו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פילה סלמון במחבת צלייה; מפזרים באופן שווה על צד 1 עם תיבול אידיוט.
טפטוף בשמן. כיסוי וצינה 2 שעות.
אופים סלמון ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מגישים עם סלסת פירות קריביים.
* תיבול ג ' מייקני jerk ניתן להחליף. לתיבול האוננות הקאריבי יש שמץ של מתיקות.