סלמון-אפונה שלג ממולא
סלמון ממולא שלג אפונה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני הר ד ' אובר. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתאים ל-25 מנות. אם יש לכם אפונת שלג, סלמון, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. נסו סלמון מאודה עם אפונה שלג, סלמון טריאקי עם אפונה שלג, ו סרטן ממולא אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מקום 1 ב. של מים בסיר; להוסיף אפונה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-2 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומניחים מיד אפונה במי קרח.
מסננים ומייבשים. בעזרת סכין חדה, לפצל כל תרמיל אפונה לאורך הקצה המעוקל.
בקערה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הסלמון, מלח השום והפלפל.
מעבירים לשקית מאפה או לשקית הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור בפינת השקית. צינור בערך 1 כפית תערובת סלמון. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות וילמט עמק כרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
עמק וילמט כרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה
האף נפתח בניחוחות של לימון, אגס, אגוזי לוז ודבש. הזר עובר ללגימה שמנת בעלת גוף בינוני המציעה טעמים של תפוז, שמנת מתוקה, וניל, קרמל וציפורן. איזון חומציות משאיר את היין מרענן, עם גימור מתמשך ואידיאלי עבור זיווג מזון.זוג עם מנות פירות ים עשירות כמו שרימפס בגריל או סקמפי פירות ים, פשטידת סיר עוף או מרקים שמנת, מנות אורז או תפוחי אדמה, סלטים טריים עם ויניגרט וגבינות קשות כמו צ ' דר לבן מיושן.