קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

סלמון בגריל עם סלט תפוחי אדמה וגזרת נחלים

סלמון בגריל עם סלט תפוחי אדמה וגזרת נחלים
סלמון בגריל עם סלט תפוחי אדמה וגזרת נחלים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 373 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, שבבי עץ mesquite, חומץ אורז מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים, סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים, ו לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו.

הוראות

1
במחבת 5 עד 6 ליטר, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה; להוסיף תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים וטובלים במים קרים. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים, לנקז היטב. השתמש או, אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
משרים את הבצלים כ -15 דקות במים קרים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים ומערבבים בצל עם חומץ אורז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
חותכים תפוחי אדמה ברבעים; מוסיפים בצל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
לקצץ את גרגר הנחלים במכרז מן הגבעולים, ולאחר מכן קוצצים דק מספיק של גבעולים גס לעשות 1/2 כוס (להשליך תוספות או לשמור לשימושים אחרים).
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
7
מערבבים גבעולים קצוצים עם סלט תפוחי אדמה. גבעוני נחלים בצבעי מים על מגש אליפטי גדול עם סלט תפוחי אדמה לצד; לכסות ולשמור על קור רוח.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
8
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מקום, צד עור למטה, על פיסת נייר כבד.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
רדיד לחתוך לעקוב אחר קווי המתאר של דגים, עוזב גבול 1 אינץ'. Crimp קצוות של נייר כדי להתאים נגד קצה של דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מערבבים רוטב סויה עם סוכר חום ומברשת על פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
12
על ברביקיו פחם. תל ולהצית 50 עד 60 בריחים פחם על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets הם הבחינו עם אפר אפור, על 20 דקות, בנק 1/2 של הגחלים בכל צד של הבעירה.
13
מסננים שבבי עץ ומפזרים באותה מידה על גבי ערימות של גחלים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
14
מקום גריל 4 עד 6 אינץ ' מעל גחלים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
על ברביקיו גז. הפעל חום גז גבוה.
16
מניחים שבבי עץ בתיבת עישון המתכת של ברביקיו או במחבת רדיד קטנה רדודה, ולהגדיר ישירות על החום בפינה. סגור מכסה עד ברביקיו חם, על 10 דקות. התאם גז לבישול עקיף (אין מרכז חימום).
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
להניח דגים על מרכז הגריל, לא על גחלים או להבה. מכסים ברביקיו (פתחי אוורור לפחם) ומבשלים עד דגים הוא בקושי אטום בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
18
מעבירים דגים למגש עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
19
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
20
מגישים חם או קר.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.