קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סלמון בגריל עם שיטאקה טריאקי

סלמון בגריל עם שיטאקה טריאקי
סלמון בגריל עם שיטאקה טריאקי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 356 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, עירית, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טריאקי סלמון בגריל עם אספרגוס מוקפץ ופטריות שיטאקה, סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל, ו סלמון טריאקי בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. בקערה קטנה, לטאטא את הסאקי עם רוטב סויה, סוכר חום ושמן שומשום. ב מקל גדול, מחבת ovenproof, חום 2 כפיות של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות כתמים ומכרז, על 8 דקות.
3
מוסיפים את כל אבל 1 כף של תערובת סאקה ומבשלים, ערבוב, עד המחבת יבשה והפטריות מזוגגות, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את הפטריות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
למחוק את המחבת ולחמם את 1 כפית הנותרים של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה קלה, על 4 דקות. כפית את כל שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את שמור 1 כף של תערובת סאקה ולהפוך את הפילה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטגן את הסלמון עד העליון הוא זהוב, מזוגג קלות ופשוט מבושל דרך, 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מעבירים את הסלמון לצלחות ומעלה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10
מפזרים עירית חתוכה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.