קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מוצ'י שומשום קריספי חם עם XO קרמל

מוצ'י שומשום קריספי חם עם XO קרמל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מוצ'י שומשום קריספי עם קרמל XO. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 1061 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -52 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו קמח אורז דביק, מלח, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה היפנית הזו. עם ציון של 40% , המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו סופגניית מוצ'י (סופגניות פונה רינג קריספי ועיסות) , סלט סלט שומשום חם וסלט חצילים חם עם שומשום ושאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקערת מיקסר את קמח האורז, עמילן החיטה, הסוכר, החמאה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן חיטהעמילן חיטה
קמח אורזקמח אורז
1-1/2 כוסות בוטנים מלוחים קצוצים דק1-1/2 כוסות בוטנים מלוחים קצוצים דק
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
2
מערבבים יחד ואז מוסיפים את המים הרותחים. מערבבים עם כפית, ולאחר מכן ללוש בידיים ליצירת משחה חלקה. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהבצק כדורים בקוטר 1 אינץ', ולאחר מכן מגלגלים אותם בשומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק1/2 כוס ברוקולי טרי קצוץ דק
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
300 גרם שוקולד חלב קצוץ אחיד300 גרם שוקולד חלב קצוץ אחיד
1
שמים את הסוכר והמים בסיר גדול על אש גבוהה ומערבבים. מביאים לרתיחה ללא ערבוב ומבשלים, עדיין ללא ערבוב, עד שהסוכר הופך לקרמל חום עמוק. אין לערבב בשום שלב לאחר שהסיר מונח על הכיריים או שהסוכר יתגבש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עלי נענע טריים שנקטפועלי נענע טריים שנקטפו
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
צנצנות 7 Ball® או Kerr® Pint (16 אונקיות) עם מכסים ורצועותצנצנות 7 Ball® או Kerr® Pint (16 אונקיות) עם מכסים ורצועות
2
מוסיפים את השמנת והמלח ומבשלים עד לצמצום של רבע.
מרכיבים שתצטרך
(מעט 2 אונקיות)(מעט 2 אונקיות)
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
3
מוסיפים את הברנדי כשהרוטב כמעט מסיים לצמצם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף שום טחון1 כף שום טחון
4
שים מספיק שמן סויה בסיר כדי להגיע 3 סנטימטרים במעלה דפנות המחבת ולחמם ל-350 מעלות F. הנמיכים את כדורי המוצ'י לתוך השמן ומטגנים עד להזהבה, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייה קצוצה או 1/2 כפית מרווה מיובשתמרווה טרייה קצוצה או 1/2 כפית מרווה מיובשת
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
5
מסננים על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
פלפלי מצנפת סקוטיפלפלי מצנפת סקוטי
6
מגישים על צלחת עם הקרמל החם בקערת רוטב טבילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
ליטר (בערך שמנת כבדהליטר (בערך שמנת כבדה
7
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והצטמצם ממתכון בתפזורת שסופק על ידי מסעדה. השפים של מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן, איננו יכולים להציג כל ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: קרם שרי, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן, ריזלינג, יין פורט, Moscato Dasti, Gewurztraminer, Chenin Blanc

מוצ'י בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, סאקה וסוביניון בלאן. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.