קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון

סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון
סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון Relish עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את מיסו, מירין, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון במרינדה מיסו, סלמון ברוטב מיסו-ג'ינג'ר, ו סלמון בגריל ברוטב מיסו.

הוראות

1
להקציף הראשון 6 מרכיבים ב 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה להתמזג עבור המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים סלמון, פונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות. מטאטא Preheat. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר; תרסיס עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
הסר פילה סלמון ממרינדה מיסו; באמצעות מרית גומי, לגרד את המרינדה עודף. מסדרים סלמון, צד העור למעלה, על תבנית אפייה מוכנה. מטאטאים 5 עד 6 אינץ ' ממקור חום עד העור הוא פריך, על 2 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך סלמון מעל. צלייה עד סלמון הוא רק מבושל דרך וחום זהוב על גבי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
להעביר סלמון לצלחות, צד העור למטה. כפית מלפפון להתענג על.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מפזרים זרעי שומשום, ואז נבטים ונורים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
נבטיםנבטים
נוריםנורים
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.