קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד

סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 375 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחץ קר, שמן קוקוס, תפוזי דם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק וסלט תפוז דם, תפוז דם, סלק וסלט שומר, ו תפוז דם, סלק וסלט שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הירוקים את הסלק, משאיר על אינץ ' של הגבעולים עדיין מחובר. שמור את הירוקים לפעם אחרת. לשטוף את הסלק היטב ולמקם אותם במחבת צלייה עם שכבה של אינץ ' של מים על הקרקעית. מכסים בחוזקה בנייר כסף (אם הסלק נוגע בסלק, מכסים תחילה קלף, ואז בנייר כסף. צלוי כ -50 דקות (או יותר עבור סלק גדול). כאשר הסלק נעשה, בזהירות להסיר את נייר הכסף. לאפשר להם להתקרר, ולאחר מכן לקלף אותם על ידי החלקה את העורות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
חותכים אותם לתוך טריזים אינץ'.חותכים את הגבעול ואת הקצוות התחתונים מתפוזי הדם. Stand התפוזים על קצה אחד, בעקבות קווי המתאר של הפרי עם סכין חדה מאוד, להסיר את הקליפה ואת החריר הלבן. עבודה מלמעלה למטה, סיבוב הפרי כמו שאתה הולך. ואז להחזיק כל תפוז מעל קערה בזהירות לחתוך בין הממברנות ואת הפרי כדי לשחרר את הקטעים שביניהם. לסחוט כל מיץ שנשאר בממברנה הנותרת לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הוסף כל מיץ מקערת מקטעי תפוז דם לכוס המדידה. (או אם אתה לחוץ בזמן, פשוט לחתוך את התפוזים לתוך סיבובים.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מערבבים את שאלוט לקוביות, מיץ לימון, כוס מיץ תפוזים בדם (אם לא שמרתם מספיק, אתה יכול להוסיף מיץ תפוזים סחוט טרי רגיל), דבש וכפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לטאטא בשמן הזית לאט.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים פלפל שחור ומלח ים נוסף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
הסר את הסלמון מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כדי להביא אותו לטמפרטורת החדר. מתבלים את הסלמון עם גרידה, מלח ים ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני במשך כ 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את השמן למחבת ומאפשרים לחמם במשך 1 דקה, עד חם מאוד, אבל לא לעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הנח את הדג במחבת, צד מתובל למטה, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהוא משחימים קלות. הפוך את הדגים, להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא מבושל כמעט דרך. עשה כמיטב יכולתך לא לבשל את הסלמון. כאשר זה נעשה, הדג יתחיל להתקלף להפריד קצת, והמרכז יהיה מעט נדיר. הסלמון ימשיך לבשל קצת יותר בזמן שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים את התרד בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
העברה למגש הגשה.
14
מניחים את הסלמון על גבי התרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מניחים את הסלק ותפוזי דם בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב. סדר את הסלק ותפוזי הדם סביב היקף המגש.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
לטפטף את הסלמון עם רוטב נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.