קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים

סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים
אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סלמון זנגביל עם תירס בגריל וסלט גרגיר הנחלים יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרגיר הנחלים, זנגביל כבוש, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלמון בגריל לימון עם סלט תירס, סלמון בגריל, תפוחי אדמה צהובים וסלט תירס, ו סופלה סלמון מעושן עם סלט זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן, להרתיח 1/2 כוס חומץ בלסמי עד מופחת 3 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
תן את הפחתת מגניב, ואז מערבבים 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
צמצוםצמצום
4
מחממים מחבת גריל. גריל התירס על חום גבוה, מסתובב, עד חרוך יפה בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
בואו מגניב. באמצעות סכין משונן, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
מסדרים את פילה סלמון בצד העור למטה על משטח עבודה. באמצעות קצה של סכין חדה, לעשות חמישה 1/2 אינץ ' עמוק חריצים לרוחב בבשר של כל פילה. חומר 1 פרוסה של זנגביל לתוך כל חריץ, ואז חוט כל פילה לאורכו עם שיפוד קצר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
במחבת גדולה, אטומה, לא דביקה, חום 1 כף שמן קנולה. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים את הפילה למחבת, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא מוזהב קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה סלמוןפילה סלמון
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסלמון במשך כ 6 דקות, פונים פעם באמצע, עד שהעור פריך מאוד והדגים פשוט מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בקערה גדולה, לטאטא את 2 כפות הנותרים של חומץ בלסמי עם החרדל והדבש. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן קנולה לתוך ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיף את גרעינים תירס בגריל וגרסתו לקערה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מעבירים את הסלט לצלחות ולמעלה עם סלמון משופד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
טפטוף דגים וסלט עם הפחתת חומץ בלסמי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צמצוםצמצום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.