קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים

סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים
אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סלמון זנגביל עם תירס בגריל וסלט גרגיר הנחלים יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרגיר הנחלים, זנגביל כבוש, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלמון בגריל לימון עם סלט תירס, סלמון בגריל, תפוחי אדמה צהובים וסלט תירס, ו סופלה סלמון מעושן עם סלט זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר קטן, להרתיח 1/2 כוס חומץ בלסמי עד מופחת 3 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
תן את הפחתת מגניב, ואז מערבבים 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
צמצוםצמצום
4
מחממים מחבת גריל. גריל התירס על חום גבוה, מסתובב, עד חרוך יפה בכל רחבי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
בואו מגניב. באמצעות סכין משונן, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
6
מסדרים את פילה סלמון בצד העור למטה על משטח עבודה. באמצעות קצה של סכין חדה, לעשות חמישה 1/2 אינץ ' עמוק חריצים לרוחב בבשר של כל פילה. חומר 1 פרוסה של זנגביל לתוך כל חריץ, ואז חוט כל פילה לאורכו עם שיפוד קצר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
במחבת גדולה, אטומה, לא דביקה, חום 1 כף שמן קנולה. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים את הפילה למחבת, העור למטה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא מוזהב קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה סלמוןפילה סלמון
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסלמון במשך כ 6 דקות, פונים פעם באמצע, עד שהעור פריך מאוד והדגים פשוט מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בקערה גדולה, לטאטא את 2 כפות הנותרים של חומץ בלסמי עם החרדל והדבש. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן קנולה לתוך ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיף את גרעינים תירס בגריל וגרסתו לקערה ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מעבירים את הסלט לצלחות ולמעלה עם סלמון משופד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
טפטוף דגים וסלט עם הפחתת חומץ בלסמי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צמצוםצמצום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.