סלמון ג'ירו עם עגבניות-פלפל אדום להתענג על אפיק צזיקי חריף
נסו סלמון מזוגג מתוק ומתובל עם אפרסק ופלפל להתענג, כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את העגבניות, פלפל אדום, בצל, חומץ, שמן ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה בינונית. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר המתכון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
עבור Tzatziki Herbed חריף: לרסק את שיני שום, להסיר את העורות ומפזרים מלח. לעבוד את השום לתוך משחה על ידי חיתוך ומריחה אותו לתוך קרש חיתוך עם להב הסכין שלך. לשים לתוך קערה בינונית יחד עם יוגורט, מלפפון, פטה אם שימוש, בצל ירוק, סראנו צ ' ילה, פטרוזיליה, מנטה לימון גרידת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
כסף ללא נעליים
1-1/2 אונקיות. ג'ין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צזיקי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מערבבים את האורגנו השמן, שום, מלח ופלפל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את התערובת על הסלמון בתבנית אפייה ופונים למעיל. לכסות ולשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מחממים מחבת גריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4
הסר את הסלמון מן המרינדה ואת העונה עם מלח ופלפל. גריל, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך בצד הראשון, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד אטום שלושה רבעים של הדרך (בינוני עשוי היטב), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הסר ללוח חיתוך ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. לקלף את העור ולהשליך. בעזרת מזלג, לפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
שים קצת סלמון בחסה עלים, העליון עם כמה התענוגות טפטוף עם tzatziki.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה
צזיקי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.