מרק סלמון ופולי חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בייקון, שעועית חומוס, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. נסו מרק שעועית חומוס עם בשר חזיר, סלט שעועית גרבנזו, ו מחרוזת שעועית גרבנזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה עד שהשומן מצטמצם והבייקון מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
יוצקים את השומן העודף, ואז מערבבים את הבצל. המשך בישול ערבוב עד הבצל הפך חום זהוב, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את קוביות הסלמון ומבשלים בעדינות עד שהם הופכים אטומים מכל הצדדים, אבל עדיין לא מבושלים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
4
להגביר את החום גבוה, ויוצקים את מרק העוף. לאחר המרק מתחיל להתבשל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 10 דקות. מערבבים את שעועית תרד garbanzo, לחזור לרתיחה, ואז עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.