הסלמון החובט הוא ... ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-18 דקות. . אם יש לכם שמן שומשום, פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., סלמון סלאמין עם גלימת צלפים., ו סלמון מטוגן עם רוטב גיילה. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים חומץ בלסמי, מיץ לימון ורוטב סויה עם מלח, סוכר חום, זנגביל טחון, פפריקה, פלפל, פתיתי פלפל אדומים עד שהמלח מומס. מערבבים שום, בצל ירוק, שמן שומשום, ושמן בוטנים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
אבקת ג ' ינג ' ר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
דיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
2
יוצקים מרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable או קערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים סלמון למרינדה בעדינות לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים למקרר להשרות 2 עד 24 שעות.
5
הכן גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מסננים עודפי מרינדה מפילה סלמון. גריל עד המשרד אטום, כ 4 דקות לכל צד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.