סלמון חרדל מתוק עם ירקות garlicky
סלמון חרדל מתוק עם ירקות garlicky נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אפונה הצמד סוכר, חרדל מלא, שמן זית, כתום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 275 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלמון חרדל & veg אופים עם רוטב חזרת, סלמון חרדל מתוק, ו פילה סלמון מזוגג חרדל מתוק.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד במכרז. בינתיים, להקציף את החרדל, מיץ תפוזים ודבש יחד בקערה כדי להפוך את המרינדה. הפוך את פילה הסלמון במרינדה עד מצופה שווה, ואז להפריש. Deseed הפלפלים לחתוך לרצועות עבות.
מסננים את תפוחי האדמה וקצה לתוך צלחת רדוד או מגש צלייה עם פלפלים ואפונה הצמד סוכר.
טפטוף על השמן, מלח ופלפל, ואז לזרוק את הכל ביחד.
שים את פילה הסלמון על גבי הירקות ושופכים מעל המרינדה.
אופים במשך 20-25 דקות עד הסלמון מבושל רק מתחיל חום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.