סלמון ים תיכוני
סלמון ים תיכוני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פילה סלמון, בזיליקום, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון ים תיכוני, סלמון ים תיכוני לשניים, ו סלמון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את שמן הזית ואת חומץ בלסמי בקערה קטנה. מסדרים את פילה הסלמון בתבנית אפייה רדודה. לשפשף שום על פילה, ואז לשפוך את החומץ ושמן עליהם, הופך פעם מעיל. מתבלים בכוסברה, בזיליקום ומלח שום. מניחים בצד כדי להשרות במשך 10 דקות.
מניחים את הסלמון על 6 אינץ ' ממקור החום, ו לצלות במשך 15 דקות, מפנה פעם אחת, או עד השחמה משני הצדדים בקלות flaked עם מזלג.
מברשת מדי פעם עם הרוטב מהמחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.