סלמון כבוש ושרימפס
סלמון כבוש ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם לימון, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן-כבוש, סלמון מבושל, ו סלמון בגריל עם שומר כבוש.
הוראות
יוצקים מים לסיר גדול לעומק של 2 אינץ'.
מוסיפים 1 1/2 כפיות כבישה תבלין, מלח ולימון; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים סלמון ושרימפס; מבשלים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג והשרימפס נעשים.
מסננים תערובת דגים, משליך בישול נוזלי פרוסות לימון.
הסר עור ועצמות מדגים; לשבור דגים לחתיכות בגודל ביס.
שכבת דגים, שרימפס, וטבעות בצל בצנצנת 1 ליטר.
מערבבים 1 1/2 כפיות תבלין כבישה, חומץ, ורמוט, סוכר, צלפים, פלפל, עלה דפנה בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים מעל תערובת דגים בצנצנת. מכסים ומקררים כמה שעות או עד 5 ימים.
מגישים עם סלט ירקות, קרקרים, או ירקות אחרים על מגש antipasto.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.