סלמון מבושל
סלמון עלום דורש בערך 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 102 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 271 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי קצת פטרוזיליה, מעט לימון להגיש, מעט שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון עלומה בתה, סלמון מבושל שלם, ו סלמון מבושל.
הוראות
מפזרים את פילה הסלמון עם קצת מלח.
שים את היין, המים, שמיר, פטרוזיליה ובצלצלים או onionsin מחבת סאוט, ולהביא לרתיחה על אש בינונית.2
מניחים פילה סלמון, עור בצד למטה על המחבת. כיסוי. לבשל 5 עד 10 דקות, בהתאם לעובי של פילה, או רצוי עשה נס. לא לבשל יתר על המידה.
מגישים זרועים פלפל שחור טחון טרי ופרוסת או שניים של לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.